Niveau 4: Completerende behandelingen

Spa Algae Lifting

Spectaculaire ontwikkeling in schoonheidsbehandelingen Op het gebied van maskers heeft All Skin onlangs de nieuwste ontwikkeling in het assortiment opgenomen: het Lanèche Spa Algae Lifting Masker, een uniek masker met een direct zichtbaar resultaat. De behandeling met dit masker bevat algen, mineralen, sporen-elementen, aminozuren en vitamines A, E, F, K en C. Deze rijke samenstelling zorgt ervoor dat de werkstoffen in de diepere huidlagen komen, waar de cellen het vocht en werkstoffen absor-beren, waardoor rimpels vervagen. Door toe-voeging van ampullen worden er nog meer actieve werkstoffen aan de huid gegeven waardoor het liftend effect enorm wordt gestimuleerd. Het resultaat van deze behandeling is dat het vochtgehalte van uw huid weer op peil is, u een stralend en vitaal uiterlijk krijgt en uw rimpeltjes en lijntjes duidelijk zichtbaar vervagen.

In de huidverzorging worden voortdurend nieuwe methodes ontwikkeld om de huid te voeden en daarmee de verou-dering te vertragen. Een standaard crème is al lang niet meer voldoende. Elk huidtype heeft een eigen specifieke crème nodig. Aan de hand van een nauw-keurige huiddiagnose kan de schoonheidsspecialiste uw huidtype bepa-len en precies die producten adviseren die voor uw huid geschikt zijn. Heeft u een vette huid, dan heeft u een talgreducerende crème nodig. Heeft u een droge huid, dan heeft u een hydraterende crème nodig. Heeft u een gevoelige huid, dan heeft u een crème nodig die de huid tot rust brengt en zo zijn er nog tal van andere specifieke huid-types.

Het thuis gebruiken van een crème en aanverwante artikelen is essentieel om uw huid in goede conditie te brengen en veroudering te vertragen. Dit dagelijks onderhoud van de huid is belangrijk, maar ook een regelmatig bezoek aan de schoonheidssalon hoort erbij. Zo kan de conditie en verbetering van uw huid geanalyseerd worden en krijgt uw huid een dieptereiniging, massage, masker, ampul en nog veel meer.