Niveau 3: Optimaliserende behandelingen

Repair complex E

Gezichtsbehandeling voor de rijpere huid die optimaal beschermd moet worden tegen huidveroudering.

U wilt uw huid graag beschermen tegen vrije radicalen. De bijzondere betekenis van vitaminen voor de gezondheid van het menselijk orgaan is vandaag de dag omstreden. Ondanks deze moderne levenswijze wordt dit al door veel mensen in acht genomen. Ook in de cosmetische verzorging van de huid spelen vitaminen een belangrijke rol. Zij dienen als bijzonder bestanddeel. Vitamines zijn goed voorde huid.

Vooral vitamine E is al jaren een favoriet bestanddeel voor de behandelingen en de producten. Vitamine E is een goede vrije radicalen vanger, zodat rijpere huiden intensief worden beschermd tegen huidveroudering. Een andere goede eigenschap is de rustgevende werking die vitamine E heeft op teleangiectasieën (couperose). Zeker voor de gevoelige, dunne huid is vitamine E uitermate geschikt.

Niveau 3: Optimaliserende behandelingen

Deze behandeling bestaat uit:

✓ Oppervlaktereiniging met vitaminerijke milk en lotion

✓ Dieptereiniging door middel van een peeling; bestaande uit fruitzuren (o.a.: citroen, ananas en passiebloem) die een sterk peelend effect hebben en zorgen voor een snellere celvernieuwing.

✓ Epileren

✓ Special Care Vitamine E ampul: huidspannend, verzach-tend, kalmeren en beschermend tegen vrije radicalen.

✓ Massage van gelaat en decolleté met de Repair Complex E anti-ageing dagcrème: werkt kalmerend op teleangiec-tasieën (couperose), verlevendigt en spant de huid, intensieve voeding en beschermend tegen vrije radicalen.